Bortolussi Marmer + Graniet BV

marmer terrazzo graniet natuursteen

BORTOLUSSI MARMER + GRANIET BV
services
SCHUREN POLIJSTEN ONDERHOUDEN HERSTELLEN REPAREREN RESTAUREREN RENOVEREN IMPREGNEREN KRISTALLISEREN LEVEREN LEGGEN ADVIES VERKOOP VAN MARMER GRANIET TERRAZZO NATUURSTEEN
VLOEREN TRAPPEN VENSTERBANKEN AANRECHTBLADEN WASTAFELBLADEN GEVELS TAFELS WANDEN SCHOUWEN AFDEKPLATEN KEUKEN BADKAMER BEDRIJF LEVEREN LEGGEN
 NEDERLANDS  DEUTSCH
MARMER GRANIET NATUURSTEEN TERRAZZO

   SHOWROOM         SITTARDERWEG 4    •    NL-6412 CG  HEERLEN   •    TEL. 00 31-45-561 00 30   •    "info@bortolussi.nl"

 
START
 
MATERIAAL
 
SERVICES
 
TOEPASSINGEN
 
SHOWROOM
 
INHOUD
IMPRESSUM
COPYRIGHT
DISCLAIMER
PRIVACYVERKLARING

AKEMI AKELUX STONE-REPAIR-SXSTEM

Akelux-Stone-Repair-System

De firma Akemi heeft voor de professionele, snelle en duurzame reparatie van schadegevallen bij natuursteen en kunststeen een systeem ontwikkeld, dat al sinds vele jaren in tandartspraktijken gebruikelijk is, om gaten in tanden kunstmatig op te vullen.

De methode kan op alle natuurstenen zoals marmer, graniet, kunststeen en ook op keramiek binnen en buiten toegepast worden, in zo verre de oppervlakte van het materiaal gepolijst en/of glad is: de UV-hardende composiet materiaal technologie.

Met het Akelux-Stone-Repair-System zijn wij in staat, beschadigde plekken, gaten, breuken, scheuren, kantbeschadigingen enz. aan bijv. keukenbladen, wastafelbladen, vensterbanken, trappen, gevels en vloeren van natuursteen zo als marmer, graniet, kunststeen, marmer of graniet composiet en keramiek ter plekke kwalitatief hoogwaardig te repareren, zonder de oppervlakte moeilijk en tegen hoge kosten te schuren.

Een belangrijke voordeel van het Akelux Stone-Repair-System bestaat erin, dat de kosten met blik op geld en tijd op een minimum beperkt worden. Want beschadigde platen hoeven niet gedemonteerd en vervangen te worden. Daarbij is nog rekening ermee te houden, dat het vervangen van een beschadigde plaat in een bestaand verband van platen doorgaans het probleem oplevert, dat de homogene uitstraling van het bouwelement verzwakt wordt. Want tussen nieuwe en bestaande platen zullen afwijkingen in kleur, structuur en/of tekening van het materiaal te zien zijn, wat bij natuurlijke bouwmaterialen niet uit te sluiten is.

Rabobank Reusel

Rabobank in Reusel voor de verbouwing

In plaats van de reclame moest een deur voor de geldtransport in de gevel ingebouwd worden. Het gaat om een granieten gevelbeplating, die door gebreken in de silicone voegen en boorgaten voor de reclame veel vocht op genomen heeft. Dit is duidelijk herkenbaar aan de donkere verkleuringen in de gevel. Onze opdracht was het, de gevel te reinigen, boorgaten te sluiten, de sporen van het flexen te elimineren en de silicon voegen te vernieuwen.

Bohrlöcher in Granitfassade Schaden an Granitfassade

Met het Akelux Stone-Repair-System hebben wij de natuursteen oppervlakte gesloten, haar natuurlijke look behouden en binnen een mum van tijd verdere schade door vocht aan de natuursteen voorkomen. De rest van vocht kan nu door zonnestraling opdrogen.

UV hardende Steenreparatie

Maar niet alleen buiten ook binnen laat zich het systeem excellent gebruiken. beschadigingen aan keukenwerkbladen, wastafelbladen, schade aan vensterbanken, trappen, afdek- en vloerplaten of tegels laten zich op die manier goedkoop en tijd besparend herstellen. Scheuren en gaten in natuurstenen vloeren en gevels worden optimaal gesaneerd, zo dat een in zich duurzaam bouwmateriaal niet voortijdig uitgebouwd moet worden, omdat dat de schade niet alleen optisch niet mooie is, maar van een kleine beschadiging meestal een grotere schade ontstaat.

schade aan keukenblad Akelux reparatie
Beschadiging aan een aanrechtblad Reparatie schade aanrechtblad met AKELUX Stone Repair van AKEMI


 
SERVICES
RENOVEREN INFO
REINIGEN
 
SCHUREN
 
POLIJSTEN
 
RENOVEREN
 
RESTAUREREN
 
ORNMANENTEN
 
PORVIVA
 
NIEUW
 
OVERZICHT REINIGINGS- en ONDERHOUDSTIPS
BORTOLUSSI MARMER + GRANIET BV OPENINGSTIJDEN PARTNERS
SITTARDERWEG 4 Geachte klanten,  
NL-6412 CG    HEERLEN

Tel. 00 31-45-561 00 30

Graag nemen wij ons de tijd, om u bij uw natuursteen-projecten uitgebreid te adviseren. Daarom verheugen wij ons op uw bezoek in onze showroom na telefonische afspraak.  
 
info@bortolussi.nl  
 Copyright © 2004 BORTOLUSSI MARMER + GRANIET BV HEERLEN
 Laatst bijgewerkt: 28 juni 2022
heerlen, kerkrade, landgraaf, brunssum, maastricht, sittard, geleen, valkenburg, vaals, zuid limburg, euregio, parkstad, nederland, aken, aachen, alsdorf, dueren, keulen, koeln, duesseldorf, juelich, baesweiler, geilenkirchen, heinsberg, herzogenrath, wuerselen, deutschland, duitsland, maaseik, eupen, belgie, belgien bedienen wij ook