Bortolussi Marmer + Graniet BV

marmer terrazzo graniet natuursteen

BORTOLUSSI MARMER + GRANIET BV
services
SCHUREN POLIJSTEN ONDERHOUDEN HERSTELLEN REPAREREN RESTAUREREN RENOVEREN IMPREGNEREN KRISTALLISEREN LEVEREN LEGGEN ADVIES VERKOOP VAN MARMER GRANIET TERRAZZO NATUURSTEEN
VLOEREN TRAPPEN VENSTERBANKEN AANRECHTBLADEN WASTAFELBLADEN GEVELS TAFELS WANDEN SCHOUWEN AFDEKPLATEN KEUKEN BADKAMER BEDRIJF LEVEREN LEGGEN
 NEDERLANDS  DEUTSCH
MARMER GRANIET NATUURSTEEN TERRAZZO

   SHOWROOM         SITTARDERWEG 4    •    NL-6412 CG  HEERLEN   •    TEL. 00 31-45-561 00 30   •    "info@bortolussi.nl"

 
START
 
MATERIAAL
 
SERVICES
 
TOEPASSINGEN
 
SHOWROOM
 
INHOUD
IMPRESSUM
COPYRIGHT
DISCLAIMER
PRIVACYVERKLARING
 
 
BORTOLUSSI MARMER + GRANIET BV
SITTARDERWEG 4
NL-6412 CG  HEERLEN
 
TEL. 00 31-45-561 00 30
 
mail
 
KvK Zuid-Limburg 140 55 190
 
Btw-id.nr. NL 814661592 B 01
 
Disclaimer
 
Deze website van Bortolussi Marmer + Graniet BV is met grootste zorgvuldigheid samengesteld en wordt permanent verder ontwikkeld. Desondanks kunnen in de juistheid en beschikbaarheid van de gegevens op de website onvolkomenheden voorkomen. Bortolussi Marmer + Graniet BV kan geen garantie geven, dat de op deze website gepresenteerde informaties volkomen zijn en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe- of indirecte schade, als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze site beschikbare informatie, documenten, eventuele virussen op de website of de kwaliteit en beschikbaarheid van websites, die over deze website direct bereikbar zijn.
 
Copyright
 
Bortolussi Marmer + Graniet BV behoudt alle rechten met betrekking tot de op deze site gepubliceerde informaties, waaronder teksten, foto's en logo's. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Bortolussi Marmer + Graniet BV, de inhoud van deze site gedeeltelijk of geheel over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan enige derde ter beschikking te stellen.
 
PRIVACYVERKLARING
 
Bortolussi Marmer + Graniet BV waardeert het vertrouwen dat u in onze onderneming stelt en heeft respect voor uw rechten. Van daar doen wij er alles aan, dat uw persoonlijke gegevens bij ons beschermd zijn.

Wij vinden het belangrijk dat u weet dat wij met uw persoonlijke gegevens zorgvuldig omgaan, zo dat u erop kunt vertrouwen dat de door u aan ons verstrekte informatie in goede handen is. Als wij uw persoonsgegevens gebruiken houden wij ons aan de regels die ervoor gelden, aan de regels van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Waarvoor hebben wij uw gegevens nodig?

Als u klant bij ons wilt worden, hebben wij een aantal persoonlijke data’s nodig, naar die wij u vragen, om bijvoorbeeld opdrachten voor u door te voeren, uw vragen te beantwoorden, u over onze diensten en producten te informeren of een persoonlijke offerte voor u te maken.

Welke persoonlijke gegevens verwerken wij?

In eerste instantie bestaan uw gegevens uit informatie over uw naam, uw adres en woonplaats, telefoonnummer(s), e-mailadres, het adres van het gebouw, waar wij voor u werk zullen uitvoeren of materialen laten leveren, uw bankgegevens zoals bank en rekeningnummer. Verder slaan wij ook informatie over de van uw aangevraagde diensten en/of producten in verband met de eerst genoemde gegevens op.

Onze website is alleen ter informatie bedoeld en bevat geen cookies die invloed op het opslaan van informatie over u of op uw recht op bescherming van uw privacy hebben, zo dat ook niet naar toestemming over gebruik van cookies hoeft gevraagd te worden. Dus - u kunt onze website bezoeken zonder ons informatie over u en uw persoonlijke gegevens af te staan.

Welke rechten hebt u in verband met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)?

Wilt u inzicht krijgen over uw persoonlijke gegevens die wij opgeslagen hebben of deze corrigeren? Deelt het ons schriftelijk mee, dan sturen wij u een overzicht over de data’s toe. Kloppen de gegevens niet? Laat het ons weten, dan corrigeren wij de data’s.

Wettelijk zijn wij verplicht om gegevens die voor het uitvoeren van een werk- of koopovereenkomst noodzakelijk zijn tot 10 jaar te bewaren.

Hoe zeker zijn uw persoonsgegevens?

Bescherming van uw persoonlijke data’s is belangrijk. Dat geld voor u en voor ons. Daarom zullen wij met uw persoonsgegevens altijd zorgvuldig omgaan en uw vertrouwen niet misbruiken. Nooit zullen wij uw gegevens aan een derde partij doorverkopen. In sommige gevallen geven wij bepaalde informatie aan externe dienstverleners verder bijvoorbeeld aan de transporteur, die u het gekochte materiaal levert. Deze externe partijen mogen de informatie alleen gebruiken om de door u verstrekte opdracht te realiseren. 
SERVICES
RENOVEREN INFO
REINIGEN
 
SCHUREN
 
POLIJSTEN
 
RENOVEREN
 
RESTAUREREN
 
ORNMANENTEN
 
PORVIVA
 
NIEUW
 
OVERZICHT REINIGINGS- en ONDERHOUDSTIPS
BORTOLUSSI MARMER + GRANIET BV OPENINGSTIJDEN PARTNERS
SITTARDERWEG 4 Geachte klanten,  
NL-6412 CG    HEERLEN

Tel. 00 31-45-561 00 30

Graag nemen wij ons de tijd, om u bij uw natuursteen-projecten uitgebreid te adviseren. Daarom verheugen wij ons op uw bezoek in onze showroom na telefonische afspraak.  
 
info@bortolussi.nl  
 Copyright © 2004 BORTOLUSSI MARMER + GRANIET BV HEERLEN
 Laatst bijgewerkt: 27 juni 2022
heerlen, kerkrade, landgraaf, brunssum, maastricht, sittard, geleen, valkenburg, vaals, zuid limburg, euregio, parkstad, nederland, aken, aachen, alsdorf, dueren, keulen, koeln, duesseldorf, juelich, baesweiler, geilenkirchen, heinsberg, herzogenrath, wuerselen, deutschland, duitsland, maaseik, eupen, belgie, belgien bedienen wij ook